TT-Nacht komt rustig op gang

ASSEN – Zaterdagavond werd de TT-Nacht gestart met een nieuw onderdeel in de programmering. De Univé 4wheels, een optocht van diverse voertuigen door de binnenstad van Assen. Ruim 70 voertuigen deden hieraan mee. Na enkele rondjes door het centrum werden de voertuigen langs de vaart geparkeerd voor een static show.

In de rest van het centrum speelden vervolgens diverse dj’s en bandjes. De meeste bezoekers moesten op dat moment nog komen. Vanaf een uur of 21.00 uur werd het al snel beduidend drukker in het centrum. Op het Koopmansplein trad de Creedence Clearwater Revival Coverband CCR-Revival op. Deze werden later op de avond afgelost door de coverbands van Abba, AC/DC en Metallica. Even na 22.00 uur betrad zangeres Maan het podium aan de Doevenkamp. De zangeres trok een behoorlijk publiek en het was ineens behoorlijk druk op de Doevenkamp.

Ook op andere podia verspreid door de stad stonden diverse artiesten op te treden. De Gemeente Assen stuurde in de loop van de avond nog een bericht uit over de gevaren van het lachgasgebruik onder jongeren. Dit bericht werd echter door de jongeren niet op waarde geschat. Honderden jongeren zogen aan hun ballon om door het gas in een roes te raken, niet denkend aan de gevaren welke dit meebrengt voor het lichaam.

Foto’s Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt