Keukenbrand aan de Karel Doormanstraat in Meppel

MEPPEL – Zaterdagavond om 23.15 uur werd er een woningbrand gemeld in een rijtjeswoning aan de Karel Doormanstraat in Meppel. De tussenwoning lag niet ver van de politiebureau en de brandweer kazerne af en de hulpdiensten waren daardoor snel ter plaatse.

Politie agenten wisten voor aankomst van de brandweer het vuur al te blussen. De brandweer van Meppel heeft een controle uitgevoerd, waarbij mogelijk ook de keuken deels werd open gebroken. Waardoor de brand ontstond is niet bekend. Bij de brand raakte niemand gewond

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt