Meerdere aanhoudingen voor drugshandel vanuit café

ASSEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juli rond 03.00 uur een inval gedaan in een café aan de Rolderstraat in Assen. Reden hiervoor was dat er informatie was binnengekomen dat er mogelijk drugs gebruikt en gedeald zou worden vanuit de horecagelegenheid. In totaal zijn er 4 aanhoudingen verricht en is er naast een aantal geldbedragen een kleine hoeveelheid hard en softdrugs aangetroffen en in beslag genomen.

Op het moment van de inval waren er zo’n 10 mensen in het café aanwezig. Tijdens een doorzoeking in het café is softdrugs aantroffen. Twee van de aanwezigen, een 31 jarige man uit Assen en een 33 jarige man uit Appingedam worden ervan verdacht drugs te dealen vanuit het café. Beiden zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Bij twee andere bezoekers werd harddrugs en een grote hoeveelheid geld aangetroffen. Ook zij zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en nader onderzoek.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt