Motorrijder gewond na achtervolging

STEENWIJK – Bij een achtervolging in Steenwijk is maandagavond een motorrijder gewond geraakt. Politieagenten wilden de motorrijder controleren waarna deze ervoor koos om er vandoor te gaan.

Na een achtervolging op hoge snelheid door de omgeving van Steenwijk is de motorrijder over een stoeprand aan de Gedempte Turfhaven gereden en kwam de vluchtpoging ten einde tegen een geldautomaat aan de Steenwijkerdiep. De man is door de politie aangehouden en is vervolgens onder begeleiding van agenten overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

De motor is door de politie in beslag genomen en afgevoerd. Waarom de motorrijder op de vlucht ging is niet bekend. De motorrijder zal gecontroleerd worden op eventueel alcohol en drugsgebruik.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

RTV Oost

Steenwijkerland.Nieuws

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt