Vrouw en haar twee jonge kinderen ongedeerd bij aanrijding op de Blokzijlerweg (N333) bij Scheerwolde

SCHEERWOLDE – Een moeder en twee jonge kinderen zijn dinsdagmiddag even na 17.00 uur betrokken geraakt bij een aanrijding op de Blokzijlerweg bij Scheerwolde. Een bestuurder komende van de Jan van Nassauweg wilde de Blokzijlerweg (N333) naar de Hesselingendijk oversteken.

Nadat deze de bestuurder bij de kruising was gestopt, Dacht hij veilig de kruising te kunnen overgaan, maar zag daarbij een van rechts komende automobiliste over het hoofd.

Als gevolg van de aanrijding tolde of raakte de auto in een slip. Via een vluchtheuvel belandde de vrouw met de twee jonge kinderen achterwaarts in een zo goed als zijnde droge sloot.

De betrokkenen waaronder een baby zijn door het aanwezige ambulance personeel uitvoerig gecontroleerd op verwondingen. Hier bleek gelukkig geen sprake van te zijn. De auto werd door een berger geborgen en kan als total loss worden beschouwd. De kinderen ontvingen van de hulpverleners een traumabeer voor de schrik.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt