Eerste DTM City Demo in Assen groot succes (Update 23.00 uur)

Assen- Donderdagavond konden de inwoners van Assen en daarbuiten kennis maken met de verschillende raceklassen welke dit weekend strijden voor de bokaal op het TT-Circuit. Tijdens het DTM weekend komen naast de DTM bolides ook de Porsche Carrera cup, de BOSS-GP en de W-series. De laatste is een race klasse specifiek voor vrouwelijk talent waar onder andere de Nederlandse Beitske Visser.

De diverse deelnemers reden langs de Vaart heen en weer om hun kunsten een beetje te showen. Het publiek, naar verwachting 20 à 30000 mensen, stonden rijendik langs de Vaart om naar de racewagens te kijken. Na de Demo kon men in de rij aansluiten om een handtekening te vragen aan de coureurs.

Foto’s ©Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt