Auto tegen boom in Assen

Assen- Maandagavond werd de brandweer van Assen-Oost gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Amelte te Assen.

Op de Amelte was door onbekende oorzaak de bestuurster van een Toyota Yaris met haar voertuig tegen een boom gereden. De dame werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd en voor verdere hulp overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde brandweer kon kort na aankomst terugkeren naar de kazerne. Hun assistentie bleek niet nodig.

De beschadigde auto zal worden afgesleept.

© Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt