Ontmoet Enzo Knol tijdens de Gamma Racing Day of het TT Circuit in Assen

ASSEN – Enzo Knol de bekendste vlogger c.q. Youtuber van Nederland brengt in het weekend van 17 en 18 augustus een bezoek aan de Gamma Racing Day in Assen.

Enzo vlogt dagelijks over zijn leven en de avonturen die hij mee maakt. De ooit in Assen opgegroeide vlogger heeft inmiddels 2,2 miljoen volgers. De populariteit van de Youtuber heeft ook een negatieve kant. Zo kon Enzo al enkele jaren niet naar de TT Festiviteiten in zijn Assen.

Afgelopen jaar bracht hij samen met zijn vriend Bas vermomd een bezoek aan het TT Festival in Assen. Dit zal tijdens de Gamma Racing Day niet het geval zijn.

In de vlog van afgelopen 4 augustus op het Youtube kanaal van Enzo Knol, reed de 26 jarige vlogger met zijn Lamborghini over het TT Circuit met Lee van Dam organisator van de Gamma Racing Day. In deze video werd de Meet & Greet tijdens de Gamma Racing Day bekend gemaakt

Wil jij een meet & greet winnen met Enzo Knol tijdens de GAMMA Racing Day op zondag 18 augustus? Dit is wat je moet doen:

1) Volg @gamma_nl op Instagram
2) Plaats een klus emoji 🛠 onder de post over de meet & greet
3) En like de post om extra kans te maken

Meedoen kan tot en met 8 augustus. Veel succes!

Foto: Screenshot Youtube Enzo Knol

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt