Gewonde mountainbiker gevonden in het Nationaal Park Veluwezoom

EERBEEK – Woensdagavond omstreeks 20.30 uur werd er in het bos nabij Coldenhove en Laag Soeren een gewonde mountainbiker aangetroffen. In plaats van de Coldenhovenseweg bleek de gewonde man in een bosperceel te liggen nabij de Schaapsallee met de Plaggenweg in het Nationaal Park Veluwezoom.

Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit het bos gehaald en overgedragen aan het aanwezige ambulance personeel. Per ambulance werd hij vervolgens naar het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gebracht in aan de Jut van Breukelerwaardlaan in Laag Soeren.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht en onder begeleiding van de trauma arts naar het ziekenhuis.

Foto’s © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt