Ongeval op de Oldemarktseweg in Steenwijkerwold

STEENWIJKERWOLD – Bij een eenzijdig ongeval op de Oldemarktseweg in Steenwijkerwold raakte zondagochtend vroeg een jonge bestuurder gewond.

Door nog onbekende redenen raakte de jongen ter hoogte van Thij de macht over het stuur kwijt, ramde hierbij een geparkeerde auto en kwam met de achterkant tot stilstand tegen een boom.

Hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen niet veel later ter plaatse, de bestuurder wist echter met zijn passagier het voertuig zelfstandig te verlaten.

Hij is uiteindelijk onder begeleiding van de politie overgebracht naar het ziekenhuis met nog onbekende verwondingen. Een traumahelikopter kwam op dat moment eveneens ter plaatse, zij konden bij aankomst al direct retour.

De politie doet nader onderzoek naar het ongeval, de geparkeerde auto is door de knal in een lage buxushaag van een voortuin terecht gekomen. Beide voertuigen zullen worden afgesleept.

Foto’s © Persbureau Steenwyck

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt