Ongeval op A28

Hooghalen- Maandagmiddag werd er een ongeval gemeld op de A28 ter hoogte van Hooghalen. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer van Assen werden naar de ongevalslocatie gestuurd.

Bij aankomst van de brandweer leek de aanrijding enigszins mee te vallen. Na een korte stop vertrok de brandweer weer richting Assen. De bestuurster van de personenauto werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar geen van de betrokkenen hoefden naar het ziekenhuis te worden overgebracht. Beide voertuigen werden door een berger van de snelweg gehaald.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt