Bestuurder ontkomt aan de politie nadat hij is klem gereden op de A28 bij de Lichtmis

LICHTMIS – Zaterdagavond is op de A28 tussen Zwolle en Meppel ter hoogte van de Lichtmis een automobilist ontkomen aan de politie nadat hij was klemgereden.

Agenten wilde de bestuurder laten stoppen, omdat het vermoeden was dat de auto waarin hij reed was gestolen. De bestuurder ging er vandoor en werd na een achtervolging ter hoogte van de Lichtmis klem gereden.

De bestuurder sprong uit de auto en vluchtte over de middengeleider en de andere kant van de snelweg een weiland in. Om het desbetreffende perceel waren tientallen politie eenheden strategisch neergezet. Ook zette de politie een helikopter in om de verdachte op te sporen. Helaas zonder resultaat.

De snelweg werd vervolgens urenlang afgesloten, omdat er in de auto mogelijk explosieven lagen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam ter plaatse en heeft de mogelijke explosieven onderzocht en meegenomen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt