Ongeval tussen auto en fietsster in Assen

Anreep- Zondagmorgen even na 09.00 uur werd er een ongeval met letsel gemeld op de Anreep in Assen.

Op de locatie waren een auto en fietsster met elkaar in botsing gekomen. De fietsster had hierbij dusdanig letsel opgelopen dat ze na behandeling ter plaatse nog werd overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

De automobiliste raakte niet gewond maar was wel geschrokken. De toedracht is ons niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt