Brand in meterkast in schuur agrarisch bedrijf

De Fledders- Maandagavond werden de brandweerkorpsen van Norg en Veenhuizen gealarmeerd voor een brand in een meterkast aan De Fledders.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand te woeden in een landbouwschuur naast de boerderij. De brandweer van Norg had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat de schuur ten prooi viel aan de vlammen.

Eerder deze middag moest de brandweer eveneens naar het adres om de Ambulancedienst te assisteren. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsfyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt