Auto op zijn kant in Zuidlaren na botsing

Zuidlaren- Dinsdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Westeind in Zuidlaren.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het ongeval redelijk mee te vallen. De bestuurder van een personenauto was op het Westeind tegen een geparkeerde auto gereden waarna deze op de bijrijderszijde tot stilstand was gekomen.

De bestuurder van de auto raakte niet gewond maar werd overgebracht naar het politiebureau. Vermoedelijk voor een ademanalyse. Of de gealarmeerde brandweer van Zuidlaren ter plaatse is geweest is ons niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt