Woningbrand in Oldemarkt

In de nacht van woensdag op donderdag werden de brandweerkorpsen van Oldemarkt en Steenwijk gealarmeerd voor een woningbrand aan de Kruisstraat in Oldemarkt.

In de woning was brand uitgebroken bij het televisietoestel in de woning. De gealarmeerde brandweer had de brand snel onder controle waarna de woning con worden geventileerd. Een gealarmeerde ambulance vertrok kort naar aankomst weer.

Foto © Compact Media / Persbureau Steenwijck

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt