Blikschade bij ongeval in Assen

Assen- Vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Veenwalweg en de Dobbenwal.

Op de kruising kwamen twee voertuigen met elkaar in aanrijding tijdens de regenval. Mogelijk heeft lokale gladheid van het rode asfalt een oorzaak gespeeld. De precieze oorzaak is echter niet bekend. Er raakte niemand gewond,

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt