Persoon gewond na ongeval bij Een-West

EEN-WEST – Dinsdagavond omstreeks 17:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Bakkeveenseweg in Een-West. Eenmaal ter plaatse bleek een bestuurder van een bestelbus de macht over het stuur te zijn verloren. De bestelbus kwam hierbij tot stilstand tegen een boom. De bestuurder raakte gewond en is na medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het zwaarbeschadigde voertuig te bergen.

Foto’s © Compact Media / ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt