Auto uit de bocht in Eastermar

Eastermar – Dinsdagavond even na 23.00 uur heeft er op de Robynstjewei in Eastermar een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

De bestuurster van een Ford Ka vloog met haar voertuig uit de bocht en kwam uiteindelijk op de kop in een tuin tot stilstand. De bestuurster werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakte niet gewond.

De zwaar beschadigde auto werd afgesleept.

Foto’s: © Compact Media / Veenstra Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt