Woning zwaar beschadigd na uitslaande brand

Assen- In de nacht van dinsdag op woensdag werd de brandweer van Assen-Oost gealarmeerd voor een woningbrand aan de Händelplaats in Assen.

Bij aankomst troffen de brandweerlieden een uitslaande brand aan. Aan de achterzijde van de woning sloegen de vlammen uit de eerste verdieping. De omliggende woningen werden ontruimd en de brandweer vroeg assistentie van een hoogwerker.

Kort daarna werd er eveneens opgeschaald naar middelbrand waarop ook de brandweer van Assen-West ter plaatse kwam om te assisteren.

Een van de bewoners werd overgebracht naar het ziekenhuis nadat deze rook had geïnhaleerd. De Asser burgemeester Marco Out kwam ter plaatse en liet zich informeren.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt