Gewonde bij ongeval in Bovensmilde

Bovensmilde- Bij een verkeersongeval tussen een trekker en twee personenauto’s is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Even na 13.00 uur werd de brandweer van Smilde gealarmeerd voor het verkeersongeval op de Hoofdweg in Bovensmilde. Bij aankomst van de brandweer bleek er bij een tijdelijke wegversmalling een ongeval te zijn gebeurd. De bestuurder van de trekker had de stilstaande voertuigen te laak opgemerkt en was achterop de Ford gereden. Deze raakte vervolgens een daarvoor staande Citroen.

De brandweer van Smilde heeft de vrouw uit de auto gehaald door de bestuurdersdeur eruit te knippen. Hierna werd de vrouw overgedragen aan het ambulancepersoneel voor behandeling. Ook de bestuurster van de Citroen werd in een gealarmeerde ambulance behandeld maar hoefde zich niet onder ziekenhuisbehandeling te stellen. De verkeersongevallenanalyse heeft de situatie en sporen vastgelegd. Beide persoenenauto’s moesten worden afgesleept.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt