Auto door brand zwaar beschadigd in Assen

Assen- Maandagmiddag omstreeks 17.15 uur werd de brandweer van Assen Oost gealarmeerd voor een autobrand aan de Van Vlissingenstraat in Assen.

Hier was brand ontstaan in een Peugeot 307 welke op het punt stond om geëxporteerd te worden. De transporteur startte de auto waarna de auto enkele momenten later in brand vloog. Met een poederblusser wist men de vlammen grotendeels te doven waarna de brandweer een controle uitvoerde en de laatste hitte verdreef. Of de auto nog vervoerd zal worden is niet bekend.

Foto’s © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt