Brandweer gealarmeerd voor woningbrand Assen

Assen- Vrijdagavond werd de brandweer van Assen-Oost gealarmeerd voor een woningbrand aan de Talmastraat in Assen.

Enkele minuten na de alarmering rukte de brandweerpost met twee voertuigen uit. Bij aankomst op het adres bleek dat alle bewoners reeds uit de woning waren gekomen en opgevangen waren door de politie. In de keuken had een pannetje te lang op het vuur gestaan en had voor een behoorlijk rookgordijn in de woning gezorgd. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en uiteindelijk werd ook de woning geventileerd.

De brandweer keerde vervolgens terug naar de kazerne.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt