Automobilist overleden bij ongeval met trekker in Ubbena

UBBENA- Donderdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Asserstraat in Ubbena. Op de Asserstraat kwamen een personenauto en trekker met elkaar in aanrijding. De brandweer van Vries werd even na 19.30 uur gealarmeerd om assistentie te verlenen evenals de brandweer uit Groningen stad.

De gealarmeerde brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd bij de bevrijding van het slachtoffer. Het slachtoffer is volgens de politie ernstig gewond geraakt. De weg zal nog geruime tijd afgesloten blijven voor het verkeer.

Update: Het slachtoffer is helaas overleden, de politie doet verder onderzoek naar de toedracht

Foto’s © W.Dekker Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt