Gewonden bij ongeval in Assen

Assen- Zondagmiddag vond er op de kruising van de Jan Palachweg en de Kiepheugte een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een van de voertuigen draaide vanaf de Kiepheugte de Jan Palachweg op en kwam hierbij in aanrijding met het andere voertuig. Beide voertuigen raakte dusdanig beschadigd dat deze ook niet verplaatst konden worden. De inzittenden van beide voertuigen raakte bij het ongeval gewond. Twee van hen werden per ambulance overgebracht naar de spoedeisende hulp.

Beide auto’s werden door een berger afgesleept.

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt