Snelweg A32 bij Steenwijk afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen

DE BULT – De snelweg A32 is zaterdagavond omstreeks 19.00 uur tussen Steenwijk en Wolvega afgesloten voor verkeer. Dit gebeurde na aanleiding ven een verkeersongeval tussen meerdere personenvoertuigen.

De toedracht van het ongeval is niet bekend, mogelijk ontstond dit door afvallende lading uit een aanhanger achter een personenauto, waarna drie andere personenauto;s zwaar beschadigd raakte en een paar tegen de vangrail botste.

Twee personen raakte lichtgewond en zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De weg zal lange tijd afgesloten zijn voor het verkeer i.v.m. opruiming en herstelwerkzaamheden. De voertuigen welke lange tijd in de file stonden werden in tegengestelde richting van de oprit afgeleid.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt