Auto op de kop in de sloot aan De Deukten in Giethoorn

GIETHOORN – Maandagavond even voor half acht is een bestuurster van een personenauto van de weggeraakt op De Deukten in Giethoorn. De vrouw belandde in een flauwe bocht door nog onbekende oorzaak op de kop in een naastgelegen sloot met een laagje water.  

Naast het brandweerkorps van Giethoorn werden ook de korpsen van Steenwijk en Zwolle-Noord in eerste instantie gealarmeerd voor het ongeval aan de Middenbuurt in Giethoorn. De laatste twee konden voortijdig terugkeren, nadat de vrouw met wat hulp het voertuig veilig kon verlaten. De vrouw is na controle in de ambulance thuis gebracht thuis gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger geborgen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt