Algemeen Noord Nederlands Perbureau (ANNP)

ANNP:

Het Algemeen Noord Nederlands Persbureau is een samenwerkingsverband tussen meerdere ondernemingen, die als doel hebben nieuws uit de drie noordelijke provincies te verhandelen. Dit gebeurd momenteel in de drie grens gebieden van Groningen, Drenthe en Friesland.

Als persbureau bieden  en verhandelen wij artikelen, interviews, foto’s en filmmateriaal over nieuws feiten aan. Deze worden gebruikt door verschillende landelijke en regionale media organisaties, zoals Uitgevers, Omroepen en internet kranten.

Als algemeen persbureau leveren wij alle facetten van nieuws echter zijn wij gespecialiseerd in 112 calamiteiten, evenementen en in stockfoto’s voor algemeen gebruik. 

Ons media team bestaande uit fanatieke fotografen en journalisten verzorgen in opdracht door geheel Nederland verslagleggingen van gebeurtenissen voor diverse omroepen, regionale en landelijke dagbladen.

 

 

Heeft u hier interesse in neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Compact Media werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Met professionele apparatuur staan onze medewerkers dag en nacht paraat om nieuws te verslaan. Door samenwerkingen met andere media organisatie’s creëren we een nog grotere afzet van onze diensten.

Heeft u interesse in onze nieuwsdienst service? En wilt u op de hoogte worden gehouden van actuele nieuwsfeiten die wij aanbieden? Meld u zich dan gratis aan voor deze service middels een e-mail  te sturen met uw gegevens en onderwerpen welke u interesse in heeft. Mochten wij iets voor u hebben dan brangen wij u op de hoogte. U heeft dan de mogelijkheid om in een vroeg stadium, de rechten van het artikel en foto’s te kopen.

In onze portfolio ziet u een kleine greep van nieuwsfeiten die we dit jaar in de media hebben gebracht.

Klik hier voor onze Portfolio.

Legenda:

  • Vrij = Artikel is nog te koop.
  • Onderhandeling = Er is interesse.
  • Verkoop = Het artikel is al eens verkocht!
  • Verhandeld = Artikel is verkocht en de volledige rechten liggen bij de klant.
  • Gesloten = Deadline gesloten.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt