Compact Fotografie

Naast het verkopen van actuele nieuwsfeiten via ons persbureau. Bezoeken onze medewerkers ook het gehele jaar verschillende evenementen om nieuws vast te leggen. Verschillende media organisatie’s maken gebruik van deze vorm van pers-fotografie.

Ze maken gebruik van onze diensten of huren ons in om verslagleggingen te doen voor hun organisatie. Hierbij gaat het vaak om nieuws over sport, muziek en goede doelen evenementen en 112 nieuws Voor persfoto’s verwijs ik u door naar ons persbureau.

Compact Fotografie is verdeeld in drie segmenten namelijk:

  • Pers fotografie
  • Evenementen fotografie
  • Bedrijf fotografie

Naast het vastleggen van pers fotografie verkopen wij ook foto’s van bezoekers van een evenement. Bezoekers van het evenement krijgen na het nemen van de foto een flyer waar ze hun foto kunnen bestellen. Bezoekers stellen deze service zeer op prijs. Dit omdat ze na het evenement een mooie herinnering overhouden.

Voor bedrijven en/of organisatie’s is het mogelijk om ons in huren, om de bezoekers te verblijden met onze foto product. Voor onze klanten is dit reclame  voor het bedrijf en een mogelijkheid om een nieuw product te promoten.

Wij als Compact Media doen ook mee aan diverse goede doelen. Organisatie’s van goede doelen kunnen van onze diensten gebruik maken. Bezoekers van deze evenementen kunnen dan op de foto. De foto’s kunnen ze dan via ons foto webshop kopen waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat.

Voor bedrijven en organisatie’s is het mogelijk om hun diensten of producten in beeld te laten brengen. De genomen foto’s van de bedrijven kunnen worden gebruikt voor website, folders, diverse reclame doeleinden en nog veel meer.

Voorbeelden zijn binnenkort hier te zien.

 

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt