Compact Persbureau

Compact Persbureau is een onderdeel van het snel groeiende en dynamische media bedrijf. Wij bieden en verhandelen via het persbureau artikelen, foto’s en filmmateriaal over nieuws feiten aan.

Deze informatie wordt gebruikt door diverse media organisaties. Ons media team bestaande uit freelance fotografen en journalisten verzorgen door geheel Nederland verslaglegging van gebeurtenissen voor diverse omroepen, regionale en landelijke dag bladeren.

Enkele activiteiten van ons persbureau is het vastleggen van intervieuws, reportages en persberichten van algemene binnenlandse nieuws feiten, regionale nieuws, 112 calamiteiten en evenementen fotografie.

Compact Persburau verkoopt enkele genomen foto’s van nieuwsfeiten via OYPO een online foto webwinkel. De overige foto’s verhandelen wij via ons persbureau aan de klanten. Foto’s en filmmateriaal die via ons perbureau verhandeld wordt kan na degene die de 1e rechten claimt en de volledige copyright rechten betaald, niet meer door worden verhandeld aan derden. Dit om de foto’s exclusief te houden.

Heeft u hier interesse in neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Compact Media werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Met professionele apparatuur staan onze medewerkers dag en nacht paraat om nieuws te verslaan. Door samenwerkingen met andere media organisatie’s creëren we een nog grotere afzet van onze diensten.

Heeft u interesse in onze nieuwsdienst service? En wilt u op de hoogte worden gehouden van actuele nieuwsfeiten die wij aanbieden? Meld u zich dan gratis aan voor deze service middels een e-mail  te sturen met uw gegevens en onderwerpen welke u interesse in heeft. Mochten wij iets voor u hebben dan brangen wij u op de hoogte. U heeft dan de mogelijkheid om in een vroeg stadium, de rechten van het artikel en foto’s te kopen.

In onze portfolio ziet u een kleine greep van nieuwsfeiten die we dit jaar in de media hebben gebracht.

Klik hier voor onze Portfolio.

Legenda:

  • Vrij = Artikel is nog te koop.
  • Onderhandeling = Er is interesse.
  • Verkoop = Het artikel is al eens verkocht!
  • Verhandeld = Artikel is verkocht en de volledige rechten liggen bij de klant.
  • Gesloten = Deadline gesloten.

Ons actuele nieuws aanbod kunt u vinden.

Momenteel geen actueel nieuws!!

Heeft u intersse in één van deze artikelen neemt u dan contact met ons op.

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt