Compact Media

Compact Media is verdeeld in verschillende afdelingen. Hiervoor is gekozen om klanten snel van de juiste informatie te voorzien.

Hieronder ziet u de verschillende afdelingen met een korte toelichting.

Compact Media:

Compact Persburau

Als persbureau bieden wij beeldmateriaal en informatie over nieuws feiten aan. Deze worden gebruikt door verschillende media organisaties. Zoals uitgevers, televisie organisaties en internet kranten.

Compact Webdesign

Wij ontwerpen en onderhouden websites. Hiernaast bieden we ook nog domeinregistratie, webhostingpakketten en LCD presentaties aan.

Compact Fotografie

Het gehele jaar fotograferen wij evenementen voor opdrachtgevers. Ook leggen wij de bezoekers vast van het evenement. Die hierdoor een leuke herinnering overhouden aan het evenement. Tevens doen wij ook aan bedrijfsfotografie.

Compact Freelance  Compact Freelance is een onderdeel van het bedrijf die werknemers uitbesteed aan andere bedrijven om ze te ondersteunen in hun werkzaamheden. Onze medewerkers worden veelal ingezet als figuranten voor bedrijfspotjes en voor promotie doeleinden. Tevens begeleiden we meerdere malen per jaar (vooral autosport & muziek) evenementen voor onze klanten.

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen, om te overleggen als wij aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.

Compact Shop  Compact Shop is momenteel nog in ontwikkeling. De bedoeling is dat onze aangesloten klanten tegen een kleine vergoeding producten kunnen aan bieden.

Voor meer algemene informatie Klik u hier…

 

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt